Jeg prøver at fortsætte med mine madplaner, så må vi se hvor længe det går denne gang –
Jeg har fået tid til operation d 16-2, derefter bliver der en periode som “enarmet sørøver”, men jeg satser da på at jeg kan skrive dem lidt langsommere med venstre hånd (selv om jeg er 100% højrehåndet) –
Efter den dag bliver madplanerne i en periode (ingen kan sige hvor længe) lavet så det er manden der går i køkkenet, men ingen tvivl, jeg bliver død irriterende og fyldt med gode råd 🙂
Vi arbejder mere og mere på at spise kødløst – vi bliver ALDRIG 100 % vegetarer, pescetarer eller lignende – vi spiser og drikker en del mejeriprodukter, æg og fiskeprodukter. Det er kommet langsomt og er nok startet som en følge af at vi begge vælger kødvarerne fra i det daglige og spiser mere frugt, æg og grønt.
Mandag………Pasta m tomatsovs og hvidløgsflutes.
Her laves en dobbel portion tomatsovs og fryses ned til min “sørøverperiode”.
Tirsdag……..Hvidkålssuppe m. grovflute.
Onsdag………Æggekage med bacon i tern + Frugtsuppe med svedsker.
Torsdag……..Risengrød m. smør og kanel.
Fredag………Svampe-gryde med kartoffelmos.
Her laves dobbelt svampegryde til senere (smager også godt med pasta).
Lørdag………Quinoafrikadeller m stuvet blomkål og kartoffelbåde
Quinoa-frikadeller smager godt i morgen med brød til frokost.
Søndag………Wiener-snitzel, Kartofler, Grøntsager og Pebersovs.
I denne uge har jeg prøvet noget nyt:
Jeg har samlet opskrifterne til hele ugen i et opslag, hvis jeg ikke laver en ny opskrift, laves et link til opskriften – så skulle det være til at gå til 🙂