Madplan for september (uge 35 torsdag – uge 39 fredag)


I denne måned har jeg lavet madplanen for hele september måned –
Det er en prøve for at se om budgettet bliver til at holde når man kan se lidt længere frem –
Hvis det har interesse vil jeg lave en nogenlunde indkøbsseddel til 14 dage af gangen –
Men kødet køber jeg på en gang ved at købe en “super-farspakke” så er der også  til at stege en stor portion frikadeller (pålæg til fryseren) – den koster 455kr og der bliver så kun behov for at købe kyllinge(inder)filetter og fiskefiletter + 1 hel kylling/hele kyllingelår(alt efter pris)
I denne måned har vi sølvbryllup og der trækkes 4 dage ud af kalenderen d 17-18-19.september + 21. september.
Vi holder det weekenden før dagen og den rigtige dag ønsker vi en stille og rolig dag, hvor vi spiser ude.

Jeg har fundet nogle opskrifter jeg vil bruge, (7-8 stykker) som jeg ikke har lagt op før og de kan derfor ikke søges – jeg vil lægge dem op i løbet af den første uge

1.september…..Rugbrød m pålæg

2.september…..Pølse-mix m pommesfritter       (Har nemlig 2 rester med pølser i fryseren)                                                                                                                                                                                       3.september…..Byg selv burgere (her fylder vi selv flade hakkebøf + fyld  i burger-boller)
Alle får dem som de vil have dem og de er billigere end fast food.

4.september……Tror vi skal have mad udefra (måske pizza)
Det kan også være fra frostboxen.

HER STARTER UGE 36
5.september…..Pasta m tomatsovs m mange grøntsager

6.september…..Aspargessuppe m flutes

7.september…..Gryderet m hakket oksekød + kartofler    (her anvendes 250g hakket oksekød)

8.september…..One pot kylling m ris + brød og salat (her bruges kyllingebryst eller inderfilet)

9.september…..Gule ærter m kogt medister   (her koges medisterpølse)

10.september….Rugbrød m pålæg også fiskepålæg  (Rest af gule ærter serveres også)

11.september….Hakkebøf m løg + kartofler og rødkål (1 pakke fra slagteren)

HER STARTER UGE 37
12.september….Cremet grøntsagssuppe + flutes

13.september….Squashfrikadeller og bearnaisesovs

14.september….Forloren hare -(Færdig fra slagteren) serveres med hvide og brune kartofler.

15.september…..Porretærte på pastabund

16.september…..Pastafad m bacon og broccoli (her bruges en”topping”pakke)

17.september…..Vi gør klar til at fejre Sølvbryllup i morgen

18.september…..Vores slagter kommer og griller for os da vi skal have  25 gæster

HER STARTER UGE 38
19.september…..I dag tager vi rester fra i går og rydder op.

20.september….Pølser og kold kartoffelsalat (køb dem med mindst 80 % kød)

21.september…..I dag er det vores sølvbryllupsdag – så tror bare vi nyder det

22.september…..Kylling  med grøntsager i ovn (1 pakke med 280g inder-filetter)

23.september…..Fiskefileter m grøntsager bagt i ovn

24.september…..Stegte ris med oksekød (250g hakket oksekød)

25.september……Forårsruller

HER STARTER UGE 39
26.september……Rugbrød med pålæg

27.september……Krebinetter (dem fra slagteren)

28.september……Tarteletter m skinkestrimler (her bruges en “toppingpakke”)

29.september…….Risengrød

30.september…….1 hel stegt kylling/hele kyllingelår  m. grøntsager + risalamande