Madplan for 35 (29/8 – 4/9)


Her  sidst i august skal jeg gøre en form for status – det har virket for mig at lægge 2500 kr i en husholdningspung – jeg ved at det for andre vil være lige så let at lave en speciel konto til formålet – det har jeg tænkt at undersøge nærmere (JEG skal også lære noget nyt 🙂 ) – min søn griner og siger du kan da få en ny telefon ELLER et ur hvor du kan ha det – men nej tak, jeg er 65 år og er altså ikke med på ALT det nye elektronic – jeg værdsætter meget af det nye  findes, men helt ærligt jeg gider faktisk ikke sætte mig ind i alt.
Denne uge er sommeren (på kalenderen) slut men vi håber da på meget godt vejr –
Vi skal hen midt i september have sølvbryllup, og håber da på godt vejr 17-18 september, da vi holder det d 18. og gerne vil kunne spise i haven – ellers må vi møblere lidt om og være inde.
Der er rigtig mange grøntsager i haven nu – Vores kartoffelhøst har været virkelig god. Cirka halvdelen af kartoflerne er taget op, men en lille smule af dem er et projekt – vi satte dem meget sent på et stykke hvor der har været salat, radiser og spinat – de står fint og vi venter at der er nye kartofler i  sidst september/begyndelsen af oktober 🙂
squash og græskar er der en hel del af og har været der længe – vi bruger også en del til grøntsagsretter. Flotte porrer, løg og gulerødder har vi nu, så der kan laves forskellige supper i efteråret, hvilket jo er billig mad –  Her er hønsekødssuppe m kød/melboller  en favorit – Min egen vegetariske udgave af gule ærter er også noget min mand og jeg kan lide, hvorimod sønnen er lidt mere tilbageholdende. Andre former for suppe kan tolereres , hvis der er kød/kød og melboller i.
TORSDAG skifter vi til september og jeg arbejder med en plan for en hel måned – Hvis der er nogen der synes det ville være rart – måske kan der være lidt at spare hvis man tænker lidt længere frem? måske ved storkøb af kød ?
Jeg vil nok fortsætte med at sætte den på for hver uge også.

MANDAG:::Risengrød – det er snart september og så begynder vi på grød/supper

TIRSDAG:::Farsruller med grøntsager + kartofler/brød

ONSDAG:::Pasta Carbonara m salat- til dessert  klatkager

TORSDAG::Rugbrød m pålæg

FREDAG::::Pølsemix m pommesfritter

LØRDAG::::Byg selv burgere (her fylder vi selv flade hakkebøf + fyld  i burgerboller)
Alle får dem som de vil have dem og de er billigere end fast food.

SØNDAG::::Tror vi skal have mad udefra (måske pizza)
Det kan også være fra frostboxen.