Vi forsøger stadigt at få smuglet flere grøntsager ind i middagene, men har opdaget at det faktisk er lettere at lave en vegetar-ret end at lave “til begge sider” uden at det bliver for besværligt
MANDAG: Kylling Masala m ris en salat med sprøde grøntsager
TIRSDAG: Svensk pølseret
ONSDAG: Pasta og Carrygryde
TORSDAG: Frikadeller m stuvet hvidkål og råkostsalat
FREDAG: Hjemmelavet pizza
LØRDAG: Pastasalat m grønt og pølsehorn
SØNDAG: Fisk (hvilken = ?) Tilbehøret afhænger af fisken
Denne uge kører vi lidt på hvad der er i fryseren + indkøb af grønt – der skal jo ryddes op og jeg tror såmænd der er nok i vores fryser til de næste 2 uger også.
Det passer også fint med at der kan handles nogle lette retter til efter pinse –
Der bliver madlavningen min mands opgave + meget andet(det skal han såmænd nok klare, selv om han vil rive sig noget i håret) – Jeg skal opereres i mine hænder og skal holde dem i ro 10 – 14 dage (DET er altså ikke min spidskompetance) –