Vi tager meget let på alt i denne uge – Den ældste har købt hus i nærheden og flytter ind i weekenden – Jeg har en hel del lægebesøg, da jeg skal opereres i mine hænder, men nu må vi se hvornår ortopæden kan få tid (der er jo ventetid – men de ville forsøge at finde en tid snarest muligt)
Vi får ikke fisk til aften i denne uge, men får det til frokost som sild, makrel, fiskedeller, tunsalat – vi kan lide det hele 🙂
Mandag:…..finder selv på noget da manden og jeg skal til fødselsdag.
Tirsdag:….Æggekage m. bacon og rugbrød
Onsdag:…..Forloren hare m ribsgelé og brunede kartofler
Torsdag:….Pasta og kødsovs
Fredag:…..Pølser m brød.
Lørdag:…..Den ældste flytter (har købt hus) så vi får rugbrød
Søndag:…..Kyllinge-frikassé m kartofler
Det meste har jeg lagt i fryseren, da jeg handlede lidt stort ind først på måneden –
Det var simpelthen fordi jeg vidste at det ville blive lidt småt med tiden sidst på måneden, da sønnens huskøb jo ville gå i orden og mine tider hos lægegerne jo var planlagte i god tid – så en gang imellem er det smart at se lidt længere frem, det gør mange ting nemmere.
OG husk det er OK at have en nem uge en gang imellem, også selv om det måske bliver en uge, hvor man ser lidt bort fra ens vanlige krav til maden. Her i huset klarer vi det ved at få feks fisk til frokost og grøntsagerne bliver så det der er let at få fat på, da vores tid skal bruges på noget andet – Her laves revet gulerod til 2 dage – det får vi så torsdag og fredag. Søndag bruges der frosne ærter og gulerødder og der tilsættes så en dåse asparges til sidst. En gang imellem er det ok at springe over hvor gærdet er lavest.