Ja så bliver det igen sommer og man hører smarte bemærkninger om dårligt sommervejr –
JEG synes vejret er dejligt i forhold til mange andre lande, måske er det lidt gammeldags at være tilfreds med tilværelsen, men det er jeg, og vi har da som mange vores at slås med – det gør at vi sætter pris på de gode dage – Desuden begynder sommeren først tirsdag i denne uge 🙂 .
Mandag: Mørbradbøf m. kartofler (pasta til den ene søn)
Tirsdag: Pasta og kødsovs
Onsdag: Boller i karry m ris
Torsdag: Fiskefrikadeller m grøntsager
Fredag: Svinekam m rødkål
Lørdag: Kylletter m frostgrøntsager og brasede kartofler
Søndag: Paprikagryde m ris og ærter
Her serveres altid en eller anden form for grønt, det kan være kogt grønt, salat eller bidegrønt –
Her tages også hensyn til hvis der er en eller flere der vil have et vegetarisk alternativ –
Det kan være et vegetarisk produkt fra frost eller lignende (efter ris kan der feks laves ris-deller)
Den ældste søn har overtaget det hus han har købt – hans ting er flyttet ind, nu er han igang med at gøre i stand og sætte på plads. Han bliver boende på “de gamles hotel” (altså hjemme) til der er malet i stuen og de nye møbler er kommet – Vores madplan bærer også lidt præg af at der er en hårdt arbejdende voksen mand, der skal have mad – MEN her kommer mit positive syn på tilværelsen igen – det er brandhyggeligt at dele hverdagen med sine voksne børn – Og vi kan glæde os over at hans store ønske nu er gået i opfyldelse (at få sit eget hus i stedet for en lejlighed)