Madplan for uge 19


Mandag ……………Frikadeller og kold kartoffelsalat + salat af hvidkål/rødkål/æble

Tirsdag …………….Skinkefilet og ovnstegte kartofler

Onsdag …………….Vil rydde op i fryseren så har ikke bestemt noget endnu, det bliver nok “noget” med  pasta (nemt og sønnen vil gerne have det)

Torsdag ……………Det er meningen, vi får mere kød til fryseren så kan vi klare os til efteråret. Vi skal have varme hveder og te (det er tradition i min familie)

Fredag ……………..Vi kører til datteren med kød – Vi skal have krebinetter m tomatsalat

Lørdag ……………..Forloren hare m halve æbler m gele

Søndag ……………..Rullesteg og ovnbagte grøntsager(de passer sig selv)

Jeg har bestilt grøntsager vi skal hente til MADSAMLING PÅ KRENKERUP på onsdag, og kød har jeg meget af i fryser, de fleste kolonialvarer har jeg også rigeligt af så mangler kun mælk og ost –
Jeg kan helt klart se fordelen ved “at være på forkant” med mange ting nu hvor jeg er i en periode hvor ALT er lidt besværligt og jeg klarer hverdagen MEN langsomt –
Jeg har et skab hvor jeg sætter ekstra mel, havregryn, te, dåsetomat, krydderier, ris og feks pasta – ja alle sådanne ting der kan holde sig – når jeg så har kød i fryseren, jeg køber stort ind (1/2 skovgris af gangen) og bestiller grøntsager til madsamling hver uge – så mangler vi ikke så mange ting til hverdag – Det er dyrere lige nu og her, men i længden er det billigere og vi har mulighed for at få en bedre kvalitet i vores madvarer for de samme penge OG når vi så også sparer tid og kræfter på at handle er det en win win situation her hos os i øjeblikket.