madplan for uge 24


De unge vil have fiskepinde, så det får vi mandag, pandekager kan sønnen lide,  jeg er glad for kold kartoffelsalat, tærter er min mands ønske  og kød i karrysovs er noget vi alle kan lide – så i denne uge tages der hensyn til alle.
Jeg har skrevet koteletter/snitzler fordi der ligger begge dele i fryseren (jeg har ikke bestemt hvilket det bliver endnu)
Pandekager til aften er et hit hos os  og jeg har æg fra mine egne høns . I min version uden sukker og med havregryn i dejen, er det ikke så usundt som man skulle tro –  lader man dejen stå i et par timer og “sætte sig” kan den bages uden ret meget fedtstof – bliver der 8-10 stykker tilbage bruges de til madpandekager i næste uge.

Mandag:…………Fiskepinde m. spaghetti og ærter

Tirsdag:………….Broccolitærte m. skinke og pastasalat

Onsdag: …………Krebinetter m. pebbersovs og ovnstegte kartofler

Torsdag:………… Kød i karrysovs m. ris

Fredag……………Stegte pølser m. kold kartoffelsalat og tomatsalat

Lørdag:………….Koteletter/Snitzler m brasede kartofler

Søndag:………… Pandekager

Skinken til tirsdag er en pakke skinketern. Torsdag koger jeg nogle ben fra da vi fik 1/2 gris, piller kødet af og bruger suppen til karrysovs. Pølserne til fredag er 2 slags RÅ pølser jeg har købt i REMA 1000 til 10 kr pr pakke – der er mere smag i disse pølser end der er i almindelige + ikke så høj fedt% så det er en win win situation 😀
Nu er der frisk grønt i alle boder eller i butikkerne, jeg vælger boderne ved vejen (billigst og altid frisk)- bruges det der er i sæson er det billigst og det smager altså bedst –
Hvis jeg får tid og overskud vil jeg bruge nogle rabarber – min søde nabo har mange – så jeg “bytter med lidt æg”  😀 -det er rart med godt naboskab.