De unge vil have fiskepinde, så det får vi mandag, pandekager kan sønnen lide, jeg er glad for kold kartoffelsalat, tærter er min mands ønske og kød i karrysovs er noget vi alle kan lide – så i denne uge tages der hensyn til alle.
Jeg har skrevet koteletter/snitzler fordi der ligger begge dele i fryseren (jeg har ikke bestemt hvilket det bliver endnu)
Pandekager til aften er et hit hos os og jeg har æg fra mine egne høns . I min version uden sukker og med havregryn i dejen, er det ikke så usundt som man skulle tro – lader man dejen stå i et par timer og “sætte sig” kan den bages uden ret meget fedtstof – bliver der 8-10 stykker tilbage bruges de til madpandekager i næste uge.
Mandag:…………Fiskepinde m. spaghetti og ærter
Tirsdag:………….Broccolitærte m. skinke og pastasalat
Onsdag: …………Krebinetter m. pebbersovs og ovnstegte kartofler
Torsdag:………… Kød i karrysovs m. ris
Fredag……………Stegte pølser m. kold kartoffelsalat og tomatsalat
Lørdag:………….Koteletter/Snitzler m brasede kartofler
Søndag:………… Pandekager
Skinken til tirsdag er en pakke skinketern. Torsdag koger jeg nogle ben fra da vi fik 1/2 gris, piller kødet af og bruger suppen til karrysovs. Pølserne til fredag er 2 slags RÅ pølser jeg har købt i REMA 1000 til 10 kr pr pakke – der er mere smag i disse pølser end der er i almindelige + ikke så høj fedt% så det er en win win situation 😀
Nu er der frisk grønt i alle boder eller i butikkerne, jeg vælger boderne ved vejen (billigst og altid frisk)- bruges det der er i sæson er det billigst og det smager altså bedst –
Hvis jeg får tid og overskud vil jeg bruge nogle rabarber – min søde nabo har mange – så jeg “bytter med lidt æg” 😀 -det er rart med godt naboskab.