Madplan for uge 25


Jeg har en del kød i fryseren jeg vil have brugt. Der er også en del brød der er frosset i mindre portioner, det tager jeg op og vi bruger det til morgenmad, sammen med det hjemmebagte stenalderbrød. Der er lidt pålæg i fryseren og da det ikke er noget vi bruger meget af kan jeg bruge det når vi får et par feriegæster. Der er også nogle majs og ærter, dem kan vi få lidt af i løbet af ugen (og ellers hjælper vores” 3 hønsemadammer” i baghaven gerne til) 😀 .
Jeg mangler at købe friske grøntsager + bacon  – resten kan jeg tage fra fryseren.
Salat, beder, krydderurter  og kartofler har vi nu i fryseren (de allerførste squash er faktisk også snart ved at kunne tages) – De sorte bønner har jeg  i fryseren (jeg sætter en hel pose i blød og koger dem på en gang, så fryses de ned i lynlåsposer, da det ellers er lidt tidskrævende) Jeg bruger kogte “tørrede bønner” både onsdag og søndag (de indeholder meget protein og smager godt)

Mandag:……..Pastaret m skinkestrimler m råkost.

Tirsdag:……….Hakkebøf  m kartofler og  stuvede beder.

Onsdag:……….Panderet m blomkålsris.

Torsdag:……….Mørbrad m. bacon og m grøntsagsblanding.

Fredag:…………Krebinetter m. spiralizet grønt og bønnepasta.

Lørdag:…………Forloren hare (der er 1/2 i fryseren), 1/2 æbler m gele og nye kartofler (der er også frosset sovs ned).

Søndag:………..Kylling m kold kartoffelsalat og salat m. sorte bønner.