madplan for uge 25 (21/6-27/6)


Mine +/- betyder, der er med kød + en vegetarisk udgave af retten (her forårsruller fredag)

Mandag……Majsfrikadeller m nudler og sur/sød sovs……………Grønt

Tirsdag…..Lakse-wok m små tomater og peberfrugt………………Fisk

Onsdag……Millionbøf, kartoffelmos og revet gulerod…………..Kød
evt. fuldkornsnudler til sønnen)

Torsdag…..Shaksuka m aubergine (en afrikansk ret)…………….Grønt

Fredag……Forårsruller (også med grøntsager) + fuldkornsnudler…+/-
Salat og flute til

Lørdag……Fiskefrikadeller m asparges og nye kartofler………..Fisk

Søndag……Dem der vil have mad finder på noget (manden og jeg er til fødselsdag) og vi laver derfor ikke mad, men der er altid æg og rejer + hvad man kan finde i køleskabet.