Jeg vælger at lave de gule ærter tirsdag som en vegetarudgave og servere kogt medister til, så kan jeg få den i vegetarudgave og de 2 andre med kød.
Torsdag er vores bryllupsdag og vi får flæskesteg m rødkål, vi har den i fryseren og det er nemt at lave. JEG bruger et billigt stegetermometer og den passer sig selv.
Fredag er en tillægsgevinst fra torsdag – FLÆSKESTEGSANDWICH – nemt og smager godt.
Lørdag er der madpandekager m kødsovs og revet ost – det kan VI alle godt lide her i huset.
Jeg har det meste i fryser og i mit køkkenskab – det er småting der mangler.
Mandag:………….Krebinetter m grøntsager
Tirsdag:…………..Gule ærter m pølse
Onsdag:………….måske mørbradbøf
Torsdag:………….Flæskesteg m rødkål
Fredag:……………Flæskestegsandwich
Lørdag:…………..Madpandekager med kødsovs
Søndag:…………..Boller i karry m ris og ærter