Madplan for uge 4


Jeg har lavet madplanen så jeg kan få brugt noget fra fryseren. Blandt andet er der svinekød der vil være perfekt til en wok-ret med broccoli  og nudler(her er også en rest i fryseren) – der er også svinekam til biksemad m spejlæg – I grøntsagsskuffen i fryseren ligger der kogt og hakket grønkål fra jul så det bruger vi  tirsdag –  I køkkenskabet står der et par glas med kartofler (til brunede kartofler), der er en dåse fiskeboller og en pose krydret cous-cous/quinoa  (så er de rester brugt 🙂 )
I fryseren ligger også et par stegte kyllingebryster (jeg tænker de bliver til sønnens madpakke)
Der er en del brød i fryseren, både rugbrød og hjemmebagt – så for en gang skyld bager jeg ikke brød/boller i denne uge. For at undgå abstinenser i den retning laves vafler torsdag 😀

MANDAG:………Wokret m fuldkornsnudler + magert svinekød

TIRSDAG:………Grønlangkål m brunede kartofler og medister

ONSDSAG:……..Forårsruller (rest hjemmelavet) m. mexikansk quinoa/cous-cous  og bådkartofler

TORSDAG:……..Suppe  – Vafler til dessert.

FREDAG:……….Pastaret m fiskeboller og rejer

LØRDAG:……….Krebinetter m grøntsager + kartofler(kog til i morgen)

SØNDAG:……….Biksemad m spejlæg.

Denne gang er indkøbslisten lavet med det der skal bruges for at følge planen – Det med store bogstaver er det JEG skal købe (JEG bruger nemlig også indkøbslisten).

(Hvis der ikke er en rest til mandag ville jeg bruge) 1 x serano-skinke eller lignende, 1 x medister, 1 x fiskeboller, 1 lille bøtte rejer,  1 x hakket kød(gris eller kylling), 1 x forårsruller,  1 pk pålæg(vi bruger en veggie-variant). 100 kr
10 – Æg, 7 liter mælk, 1 x ost, 1 smør-variant, 1 glas marmelade, evt gær og hvedemel, havregryn, 1 glas kartofler, 1 x nudler, 1 x pasta, 1 x quinoa,  2 x rugbrød,   165 kr
Broccoli, 1 x grønkål (frost), 1 x  gulerødder, løg, 1 slags kål og  2 kg kartofler  65 kr
I alt ca 330 kr (Hvis man handler fornuftigt og bager boller/hvedebrød) måske lidt frugt, så når man op på de ca 350kr der er mit beregnede mål for madplanens indkøb,

Så er der:
Havregryn, mælk, brød(rug + hvede) med marmelade til morgen
Brød med rester,råkost, æg,  gnavegrønt, leverpostej og pålæg til frokost/madpakke
Middagsmad efter planen
Hvis man bager er der boller til mellemmad eller der bages kålvafler.
Alt til 2 voksne og 2 børn (vi er 3 voksne, “der bliver lidt rester til hønsedamerne”)