Madplan for uge 43 (23/10 – 29/10)


Sidst på ugen overgår vi til Normaltid igen, officielt er sommeren slut.
I denne uge begynder mange børn efter ferien, og jeg bruger slowcookeren et par gange –
en stegeso nog svag varme kan gøre det så fortvivl ikke hvis du ikke ejer en sådan.
Jeg er meget glad for min og den er ikke fancy, men er en billig fra Power. Jeg har haft den i 2 år og er glad for den, den gør hvad den skal og er til at rengøre.
I denne uge fortsætter jeg lager/frysertømning – hvis ikke jeg er lidt seriøs omkring det, er der ikke plads til julemaden 🙂
vi skal igang med at ordne vores soveværelse, alt undtaget de indbyggede skabe skal ud, der skal kunstige paneler op ogder skal males loft, paneler og vægge – det er et større arbejde

Jeg har rugbrød og sigtebrød i fryseren, de spises op før der bages eller købes brød igen.
Der er lidt pålæg til at skære af i fryseren (det bruges)
Ligeledes er der en del blommer i fryseren, en dag hvor jeg har lidt overskud koger jeg blommemarmelade (vi har nemlig lidt tomme glas nu) det hele giver luft i fryseren.
Brød, kød og den frugt jeg sylter, giver 1 hel hylde fri i min skabsfryser.
De kommende uger skulle så gerne give en hylde mere.

Mandag……Risengrød (det kan jeg godt lide)  = Kødfri
Jeg laver den ved at bringe mælk og ris i  kog og så bruge sengen som høkasse.
Der ligger flere små poser med hindbær, dem koger jeg til marmelade.

Tirsdag…….Fredag sidste uge blev vi inviteret til fødselsdag, så kartoffel/græskar-mos  og chevapcici er flyttet hertil.

Onsdag…….Grøntsagsgryde med risnudler + flutes = Kødfri
Her bruger jeg de grøntsager der er i haven (porrer, selleri,  løg, 1/2 lille græskar, gulerod og en pose tomat fra fryseren), renset og skåret i tern, det hele laves i slowcookeren tilsidst tilsættes de letkogte risnudler.

Torsdag……Fiskedeller med revet gulerod og kartofler grøntsagssovs lavet på en kop væde fra onsdag. Jeg koger kartofler til 2 dage.    =  Fisk

Fredag……..Svensk pølseret  (kartofler fra i går og 2 kæmpegrillpølser fra fryseren)

Lørdag……..Tarteletter (har plukket  kyllingekød fra sidste uge og  asparges på dåse i skabet)

Søndag……..Slowcokeren startes til en god suppe (har 2 koge-ben i fryseren), den serveres med de sidste kødboller fra fryseren + flutes.