Madplan for uge 43


Jeg fortsætter med at udnytte det sidste der er i haven (der er stadigt små squash, løg og jordskokker, blegselleri og krydderurter) – så det bruger vi da af.
Agurker, snackpeber, tomat og andet grønt kan jeg købe i en bod lige ved os – det er rimeligt i pris og kvaliteten er god (eks: 4 skæve agurker for 10 kr og snackpeber i pose for 15 kr)
Jeg købte rigeligt med fars sidste uge så det har jeg i fryseren – andre ting har jeg også købt ekstra af når der har været tilbud på og har lagt i fryseren – Vegetar-produkterne køber jeg ALTID i Rema eller Netto når der er tilbud, så er prisen let det halve af normalprisen (jeg har givet 10-15 kr for linsebøffer og veggie-kebab)

Mandag:……..Forloren hare m tyttebær og brunede kartofler
(Mormormad)

Tirsdag:……….Italienske kødboller, grøntsager og fuldkornspasta

Onsdag:……….Suppe m kødboller – har stadigt grøntsager i havehuset
(mulighed for kødfri)

Torsdag:………Grønlangkål m stegte pølser (sønnen får hjemmelavede pølsebrød)(Mormormad)

Fredag:………..Stegt bacon,kartofler, ærter og persillesovs (sønnen får pasta)

Lørdag:………..Pitabrød m kebab-kød og stegte grøntsager(Så kan jeg udelade dressing) + der er stadig små squash der kan bruges.
(kan spises kød-frit)

Søndag:……….”Reste-buffet”, det plejer at være et hit her hos os, så tager jeg rester i fryseren – alle for små som selvstændig middagsret – det serveres med feks. brød, brasede/stuvede kartofler eller en  lun pastasalat, alt efter hvilke rester der er. Vi kan så tage det vi kan lide og har lyst til.
( Her kan vælges kød-fri produkter)

Indkøbsliste:
Oksefars (30kr), Pølser (15kr køb de gode m MINDST 80%kød) de behøver ikke være dyre, REMA og LIDL har dem (jeg vælger efter prisen), 1 dobbeltpakke bacon (15 kr), 1 pk. kebab-kød  (15 kr – vi bruger et veggie-produkt), 2 pakker pålæg (20 kr) , 1 bakke æg  (10 kr) –
Gulerødder, kartofler, 1 pk frossen grønkål, 1 pose frosne ærter, 1 ds majs, 1 agurk, 1 ps tomat, 1 pose æbler (75 kr).
Jeg bruger en stok frisk grønkål og køber grøntsagerne ved en bod da jeg bor på landet – det kan alle jo ikke, derfor er det skrevet på –
1 pose pasta, 1 glas kartofler (bruger jeg til brunede kartofler), 2x pitabrød  (eller en dobbeltpakning) – rugbrød(jeg har i fryseren fra sidste uge) (40 kr) –
Hvedemel + gær  (hvis man vil bage) ellers 1 x fuldkornstoast, 1 pakkeost (20 kr)+ 1 glas marmelade (10 kr), 7 L mælk (56 kr), 1 pk smør(15 kr), 1 fl olie (10 kr) Havregryn (hvis det mangler)     –
Dette skulle igen kunne købes for 350 kr, men husk at se efter, hvad du har i forvejen.
Jeg har regnet det hele med minus drikkevarer, te kaffe eller kakao – det er jo individuelt, hvad der bruges. Men ovenstående rækker til morgenmad (havregryn/grød, brød/boller m ost/marmelade) frokost/madpakker ( rester fra aftensmaden, pålæg, æg og råkost),
aftensmad i følge madplanen,  2 hjemmebagte franskbrød + måske en plade boller.