Madplan for uge 51 (14-12 til 20-12)


En dejlig hverdagsuge der skal udnyttes til at få brugt lidt fra fryseren.
Vi nyder hverdagsugen til at få overblik over hvad vi mangler til jul – de fleste ting som gaver osv. er på plads det der skal købes hjem er stort set også gjort –
Nu  mangler de ting der ikke kan købes i god tid, men med en seddel at handle efter, kan det hentes 1 gang om ugen og de sidste dage inden jul, handler vi lige når de åbner, så er der lidt mere luft og helst hos den lokale lille nær-købmand. På den måde tages hensyn til corona-smitten.

 

Mandag……. Kogte  grøntsager + ovn-ruller, båd-kartofler +  almindelige forårsruller

Tirsdag……..Grøntsager, kartofler + 1/2 and (der ligger 1/2 stegt and fra mortensaften) steger  evt også et par kyllingebrystfileter.

Onsdag……..Stegt blomkål, Fiskefrikadeller og ovn-kartofler (fiskefars i fryseren, blomkål + kartofler  fra mandag og tirsdag)

Torsdag…….Ribbensteg, rødkål,  hvide og brunede kartofler (ribbensteg i fryseren + små og store kartofler )kommer lige 1/2 squash i ovnen sammen med stegen

Fredag………Brød med rester fra ugens løb + pålæg + et par æg fra ” hønse-madammerne” (pålæg + brød  i fryser)

Lørdag………Ristede rodfrugter og laks (Laks fra fryseren, jeg har selleri-gulerødder-kartofler og jordskokker i skuret)

Søndag……..Afrikansk kalkungryde, cremefraiche og flute (kalkunbryst i fryser – har løg og søde kartofler) Dette er en ny opskrift jeg skal prøve.
Denne uge køber jeg flute, har mange ting jeg kan bruge energi på, så jeg prioriterer 😀
Så der er kun mejerivarer+ ovnruller m. grøntsagsfyld – resten tages i fryseren.