Madplan for uge 52 (21-12 til 27-12)


Ja så er det juleugen og vi har gæster i julen så midt på ugen går det løs og der skal lidt mere til, vi er nemlig 3 voksne ekstra (den ældste søn og 2 teenagere på 16+18) ja de er her såmænd hele næste uge med

Mandag……..Pasta og tomatsovs (har briktomater + grove grøntsager)

Tirsdag………Hjemmelavet pizza – Vi pynter juletræ og nyder freden” før det går løs” (bruger resten af tomatsovsen + 1 pk skinkestrimler og revet ost fra fryseren)

Onsdag………Rugbrød, der skal ordnes en del forskellige ting til i morgen, så vi tager hvad vi synes.(bruger op af det pålæg der er, koger lidt æg) hygger os og slapper af – altså går ind i julen stille og roligt – husk hvis der er noget der ikke er ordnet er det nu for sent .

Torsdag……..Juleaften: Her er tradition for “Det hele” And, Flæskesteg, Medister, Rødkål, Hvide og Brunede kartofler samt de franske  – til dessert Ris a la mande – intet kan undværes til gengæld serveres der for en gang skyld ingen grøntsager.
Der skal jo være plads til frugt og julegodter senere til gengæld spises der meget få julekager denne dag 😉   (jeg har  lavet en plan med nogenlunde tidspunkter så det skal nok gå)

Fredag……….Vi spiser morgenmad samlet og frokosten serveres lidt sent.  Julefrokost: rester fra julemiddagen, æg, tomat, sild, karrysalat, rejer, fiskefileter, frikadeller, pølsefad osv herefter er der ingen der har lyst til aftensmad ellers er der julegodter, kaffe og frugt.

Lørdag……….Den ene af vores julegæster skal hjem  – det er stadigt helligdag, men de fleste er vist fyldte, så vi klarer os med hvad vi synes den dag. ellers tager vi da hvad vi har lyst til – måske bliver der brød,  måske ikke – VI stresser altså ikke,  men hygger os, lufter hunden der er på besøg osv.

Søndag………Hverdag igen: tænker det bliver kylling m fritter + frisk frugt (har en stor pose kyllingelår fra netto)

Jeg skal altså kun købe mælk og fløde og MÅSKE lidt brød – er der vanvittigt mange mennesker – skidt så køber vi det hos den lille købmand (de har ikke de samme tilbud men skidt med det der er SERVICE og ro) så det er mere corona-sikkert og ventetiden er max 1 kunde før mig.Comment 0 Replies

Your Information