Mandag……Hakkebøf m råkost, pebersovs og kartofler (Her koges også til i morgen)
Tirsdag…….Kyllinge-Rotis Jeg vil prøve spyddet og drejefunktionen i min nye ovn
Hertil rest af råkost og brasede kartofler
Onsdag……Pastasalat m røget laks og flute
Torsdag……Rugbrød (vi får travlt, hunden skal til dyrlæge og kastreres, så der skal holdes øje med den når vi har hentet den)
Fredag……..Kogt Hamburgerryg m grøntsager
Lørdag……..Kylling i karry m. ris
Søndag…….Tomatpande m. kødboller og fyldt pasta.
Det eneste jeg mangler er varmrøget laks til onsdag, flute, og måske nogle krydderier –
Resten har jeg købt på tilbud og er lagt i fryseren – Jeg skal måske bruge lidt ekstra grøntsager, men jeg har stadigt nogle fra haven (kartofler, kål, løg og bønner har jeg i skuret og jeg har stadigt en del tomater i fryseren, så dem bruger vi naturligvis, fremfor at købe dåsetomater.
Jeg vil se at få rokeret lidt om i fryseren. Når der lægges noget nyt ind, kommer det til at fylde mere, fordi der bliver mere luft mellem tingene – derfor er det en god ide at rydde om og rokere lidt rundt hver gang vi gør dette bliver der et par ledige hylder og samtidigt får vi øje på mindre rester der kan bruges til frokost – Det er helt sikkert at på denne måde overses intet = 0 spild i fryseren.