Marineret kam m bearnaise


Marineret kam er købt på tilbud i REMA en gang i foråret, det kostede 79 kr og her bliver til 3 middage, så er det jo ikke dyrt – Der blev til i dag, der blev skåret et pænt stykke af til at skære tynde skiver, der kan serveres i en salat eller med røræg og brød – de lidt ureelle skiver blev tern til biksemad og det allersidste fraskær skæres meget småt ud og går ud til mine “hønsemadammer” – de elsker kød 😀
Med mit nye komfur sætter jeg det til 185 grader og så kommer stegetermometret i kødet –
Displayet foran sættes til 83 grader (det er svinekød) når kødet er færdig bipper komfuret og ovnen slukker OG kødet er mørt og saftigt.
Hertil halve gulerødder  og kartofler fra haven
Til dette synes vi der skulle en bearnaise-sovs 😀
Her pynter vi med lidt frisk salat og krydderurter – da der er rigeligt i haven lige nu.