Masser af stegt grønt hældt over en god pasta.


Vælg den pasta i bedst kan lide – nudler kan også bruges – JEG vælger en fuldkornsudgave, man får en lille smule mere fuldkorn på den måde og vi synes der er lidt mere bid i dem.
Kog den version du har valgt som der står på pakken (der er stor forskel)

Stegte grøntsager:
Her vil jeg mene at man bruger de grøntsager der er i grøntsagsskuffen, så supplerer man efter behov med løg, gulerødder og fint strimlet spids/hvidkål – JEG vil vælge spidskål, squash, løg, peberfrugt, bladbeder, bønner som jeg har i haven, så supplerer jeg med gulerødder.
ALLE grøntsager kan bruges –
Man snitter alt fint i tændstiktynde stykker –
Så opvarmes et par spsk olie på panden og grøntsagerne kommes på og svitses –
De må godt blive let stegte men IKKE branket, så tilsættes 1/2 – 1 dl vand alt efter mængden og der lægges låg på – steger til gulerødderne er møre – låget tages af så hvæden fordamper og der smages til med salt, peber, paprika og knust chili.
Det må gerne smage af lidt, men grunden til at jeg først smager til tilsidst er, at hvis væden fordamper efter der er smagt til, kan det blive meget salt/stærkt.

Ved servering kommes grøntsagerne over pastaen og der KAN drysses med revet ost og sættes evt kortvarigt i ovnen.