Medisterpølse, broccolitærte (mager) og kartofler.


STEGT MEDISTERPØLSE:

Her i huset koger vi medisterpølsen først:
læg den i kasserollen og dæk den med vand – det bringes i kog i 2 minutter,
læg låg på og tag den fra varmen med lad den trække i vandet 1 times tid.

Så tages pølsen op, tørres af og prikkes med en stegegaffel eller træpind på begge sider –
så revner den ikke – brunes på en varm pande i 1 spsk smør.

Kartofler skrælles og koges i saltet vand.

BROCCOLITÆRTE (mager)
Denne opskrift er en jeg fik af VÆGTKONSULENTERNE for 4 år siden da jeg selv skulle tabe mig, da den har været offentliggjort i ugeblade kan vi godt bruge den her:

150 g let mayonaise og 150 g hvedemel  røres sammen og æltes lidt til sidst.
Dejen presses ud i en tærteform (behøver ikke at rulle den ud-pres den bare ud og glat den) dejen er meget nem at arbejde med – kan også bruges til en  tærtebund til frugttærte.
Broccoli(fra i går) lægges på og
3 æg piskes med 3 spsk græsk yoghurt –
æggene hældes på tærten og bages 30-45 minutter ved 190 grder
Vægtkonsulenternes portion  er 30 g hvedemel + 30 g let-mayo
Altså kan man spise 1/5 af denne portion – spise 1 stk pølse – spise 2-3 kartofler – og jeg spiser af “salatpynten” (det gør min mand faktisk også)

IMG_2775