Medisterpølse, gartnerens pastasalat, røsti og gulerodsflutes


Medisterpølsen skulle blot varmes i ovnen ved 125 grader i 10 minutter, da det var en pose fra fryseren der blev tøet op på køkkenbordet.
En gang imellem, når jeg ikke helt ved hvor mange der spiser med til aften udnytter jeg chancen og laver noget der så fryses færdigt ned, det giver mulighed for nogle nemme middage eller frokostretter 😉
(Bruger faktisk 1 hel skuffe til den slags i fryseren, så er det til at komme til).

——————————-

RØSTI:

Det er en god mulighed for tilbehør, nu hvor gamle kartofler er kedelige og nye er dyre, hvis man skal have dem for tit :-/
Jeg prøver kun at servere kartofler 2 gange om ugen lige nu (selv om jeg godt kan lide kartofler) ellers holder et budget ikke – desværre.

Disse fra ALDI er tilpas krydret og skal blot steges igennem i lidt olie.

——————————-

GARTNERENS PASTASALAT:

Dette er en opskrift fra et ugeblad i 70erne, den kan varieres i det uendelige og blander man ikke for meget smager den godt.
Modsat mange andre salater med pasta er denne ikke kold men laves med varm og nykogt pasta, sammen med citrondressingen giver det en god smag.

Pasta i passende mængde koges som vanligt (her bruger vi 150g tør pasta)
100-125 g blå vindruer
2 stilke finthakket blegselleri
75-100 g friske baby-spinatblade( de her SKAL være der)
evt 1 håndfuld spirer, små halve tomater og måske lidt salatost.

Dressing:
Denne er vigtig for  at salaten skal få det rigtige bid.
1/2 dl olivenolie
1/4 dl citron
1/4 dl vand
salt og peber og hvis de virker meget sur lidt sukker, MEN den skal ikke være sød.

Man overhælder den nykogte pasta med dressingen og blander resten hurtigt i – serveres med det samme .

——————————-

Vi fik gulerodsflute til .

Desserten var melonstykker pyntet med jordbær fra drivhuset –
Nogen hældte fløde på 😉

——————————–

IMG_2630