Nem kødsovs med friske tomater


I dag har jeg lavet mad til et par dage –
Jeg skal opereres i min højre fod i morgen –
så nu er det nem mad der blot skal varmes 🙂

Kødsovs m friske tomater:
2-3  spsk olie (jeg bruger halt chiliolie halvt rapsolie)
250 g oksefars
6-700 g friske tomater  i mindre stykker (jeg har rigeligt fra drivhuset)
1 STORT hakket løg
1/2 dl tomat-koncentrat fra tube (køber jeg i LIDL)
Krydderier efter ønske
olien varmes  og kødet og løget svitses –
Resten tilsættes sammen med 1,5 dl vand – (her kan tilsættes champignon, peberfrugt revet gulerod eller squash i tern og lignende)
Låg lægges på og det simrer ca 1/2 time.

Det kom i en boks og i køleskab, så er det klart til at varme i morgen og serveres med nykogt pasta, brød og salat.

13933508_1031709796925119_117000091_n