Nuggets med kartoffelbåde og ærter (+ lidt grøntsagspande)


I dag NUGGETS og det er vel egentligt ikke i kategorien som særlig sundt MEN kig på indholdet i poserne i dit supermarked der er flere forskellige – JEG køber ikke dem af presset kød, men dem der er skåret af rent kyllingebryst, jeg får måske kun 20  stk for den pris en anden får 25-30 stk. Vi vil hellere have et par stykker mindre og så spise en god kvalitet –
På den måde tilgodeses BÅDE ønsket om at økonomien skal hænge sammen og ønsket om en god kvalitet, men det skal den enkelte gøre op med sig selv – intet valg er rigtigt eller forkert 🙂
Grøntsagspanden er valgt fordi jeg SKAL have ekstra grøntsager.

Mine nuggets er valgt efter at de er egnet til stegning i air-fryer eller en ovn (så undgår vi yderligere fedtstof)
De skal i kurven til fryeren v 180 grader til de er gyldne (ca 20 minutter) ELLER
i ovnen ved 190 grader i 30 minutter.

Grøntsagspanden:
Små bitte nye squash skæres i både
2 fed hvidløg skæres i 1/4
1 lille løg skæres i smalle både
7-8 cocktailtomater halveres
6 rosenkål skæres i tynde skiver
1 spsk citronolie varmes på en pande, og løg/hvidløg svitses – resten tilsættes og steger til det er næsten mørt (ganske få minutter).

Kartoffelbåde er kogte kartofler der er skåret ud, sprayes med lidt olie og kommes i airfryeren i 20 minutter.

Serveres med ærter fra frost der kun skal varmes
Der var et par tarteletter + lidt fyld tilbage så dem fik vi også.