Pasta, tomatsalat, madbrød og stegte pølser


Pasta koges i letsaltet vand (der står på posen i hvor mange minutter, det varierer efter type)
ca 8 – 14 minutter

Tomatsalaten var lidt salatblade, tomater i skiver og frisk basilikum fra drivhuset.
Jeg har mine krydderurter stående i STORE krukker i kanterne i drivhuset de gror fint der,
og da det er et lille drivhus har jeg kun tomater og krydderurter der.

Madbrødet var det fra i går med rosmarin + groft salt

MADBRØD:
En gærdej laves af
3 dl lunken vand,
1 pk gær,
500 g hvedemel,
1 tsk salt, 2tsk sukker –
Æltes og hæver til dobbel størrelse –
Æltes og trykkes ud i 2 små bradepander –
1 blev penslet med tomatketchup, drysses med salt og frisk timian.
2 blev dryppet med chiliolie og drysses med rosmarin og lidt salt
Bages ved 200 grader i 15-20 minutter (skal være lyst)

Pølserne var et tidligere tilbud fra REMA 1000 – de var ok (pølser er ikke min hofret, men
var et ønske fra sønnen)

9k=-1