Denne ret kan laves med en rest skinke eller hamburgerryg i tern fra fryseren,
men en pakke skinke i tern(ca 125g) feks fra ALDI passer også fint.
Pastaskruerne KUNNE også vær en rest og det samme med grøntsagerne.
Men mange gange kommer jeg en rest grøntsager i en lynlås-pose i fryseren,
efter at være tøet op, hakker jeg den med en kniv og kommer det i kød-sovs eller lasagne,
DER er det kun en fordel hvis de bliver lidt “udkogte” (så ses de ikke så meget).
Jeg laver den med 150 g skinke fra ALDI
1 lille dåse majs, 1 dl ærter, 1 grøn peber skåret i tern, 1 1/2 dl gulerod i tern (måske er det en stor eller 2 små) –
200 g pasta-skruer der koges som vanligt –
Skinke, pasta og grøntsager blandes med 50 g revet ost+
lidt salt og peber (ikke for meget) –
lægges i et fad.
1 lille madlavningsfløde (ca 2,5 dl) røres med 1/2 spsk maizena –
Det hældes i et fad (gerne et med låg) og der drysses 50 g revet ost over –
læg låg på eller læg staniol over –
sættes straks i en 180 grader varm ovn i ca 25 minutter –
De sidste 5 – 10 minutter tages låget af.
Serveres med en skål salat og evt rugbrød.