Pastaret med fiskeboller og rejer


Jeg koger en portion proteinpasta (250 g, da det mætter mere end alm.pasta)

Så snitter jeg 2,5 dl grøntsager fint (her broccolistok + 1 lille squash)
åbner en dåse fiskeboller (dem fra Bornholm er gode – de fås i rema 1000)
TIP: åbn en dåse og steg dem lidt hårdt på panden i lidt olie/smør, mens der rystes en gang imellem, når de er lys-brune kan de anvendes til madpakker som små fiskefrikadeller.
I dag ristes bollerne i lidt smør (1 spsk) og tilsættes 1 spsk karry og lidt kryddersalt –
De hakkede grøntsager tilsættes sammen med en lille dåse kokosmælk(light) –
Det koger et par minutter, rejerne tilsættes og der smages til –
Her efter blandes pastaen i eller serveres til pasta med flute –
Det sidste gør vi her, da jeg ikke er så vild med pastaen, men EELSKEEEER fiskeboller.