Pastaret m rød peber og bacon + butternut-squash “hasselbackstegt”


Butternut-squash deles i 2 halvdele og der fjernes “indmad”-
Delene  skrælles  helt ned til det orange kød med en tyndskræller –
skæres i skiver der ikke går HELT igennem som til hasselback-kartofler –
Jeg bruger et skære-bræt på hver side så går kniven ikke helt igennem –
De 2 halvdele lægges på en lille bradepande og pensles med lidt oliemargarine (Ca1/2 spsk) –
drysses med salt på den ene – Timiansalt på den anden –
sættes i ovnen ved 175 grader i ?? (fra 25 – 50 minutter) alt afhænger af str og modenhed.
(Den skal være som stegt kartoffel – ikke moset som en bagt)
Inden den kom i ovnen

Bacon steges i tern – her kunne der være anvendt 1 pakke skinketern – men der var et lille stykke bacon i køleskabet, så det skar jeg ud.
Når det er stegt kasseres fedtet, det vil mange synes er synd og det kan godt bruges, bare ikke her hvor vi sparer på ALT fedt.

Pastafadet er 200 g pasta der blev kogt og blev lagt i et penslet fad (1/2 spsk oliemargarine) –
1 hakket løg svitses på en tør pande og der tilsættes tern fra 1 stor rød snack-peber eller en pose frosset – Når jeg har for mange  modne peberfrugter, ordner jeg dem, skærer dem i tern og fryser dem i en pose – (1 sådan pose er brugt her) –
Der hældes en lys sovs over – denne er lavet af minimælk der er kogt op med en 1 tsk boullionpulver, når det koger jævnes let med maizena rørt op i vand. –
Der drysses med revet ost (her en light-udgave) og det sættes i ovnen ca 2o minutter til det er gyldent –
Drysses med bacontern.
her inden der kom sovs og ost på OG inden den kom i ovnen

Efter stegning ser det sådan ud