Pizzasnegle m salat


1 gærdej af knapt 1 kg hvedemel/grovmel, 1/2 l lunken vand, 1 pk gær, 1 tsk salt, 1 spsk sukker og 3 spsk olie – blandes og æltes til en blød dej der ikke hænger i men må godt være lidt “saftig” – Lad den hæve og ælt så evt lidt mere mel i men ikke for meget –
Smør lidt olie på bordet og rul dejen ud i en stor aflang firkant –
Fyldet smøres på JEG brugte et glas pizzasovs fra rema, 1 lille bøtte kødsovs + 1 rest skinkestrimler + 1 rest (ca 100g) revet ost (alt fra fryseren) –
Derefter rulles det sammen (fra den lange ende) – der skære skiver  på ca 1,5-2 cm (jeg fik 28),
de lægges på bagepapir og trykkes LIDT – bages ved 200 grader i ca 10 minutter, MEN OVNE ER FORSKELLIGE

Serveres her med chilisovs og salat – dem vi ikke kunne spise kom i fryseren (poser med 5-6 stk)