Madplan for uge 33


Vi skal til vejfest lørdag så der laves ikke mad – sønnen bestiller take-away eller spiser rugbrød.

Jeg vil bruge noget fra fryseren, det er mit vanlige problem – (men en fyldt fryser er jo et luksusproblem) – Jeg SKAL forsøge at bruge fra min fryser og  køkkenskab,  da der er bestilt nyt køkken og det er da nemmere ikke at flytte med en masse – vi regner med at sætte køkken op sidst i august/ først i september, men der skal ordnes nogle vægge også – så vi regner med at det med nedrivning osv tager ca 14 dage.

Der er stadig tomater, squash, løg, bladbeder og salat i haven – salaten er sået og plantet ud af flere gange (vi bruger det også til vores 4 høns, vi giver dem en håndfuld et par gange om dagen) – Persille og krydderurter er der mange af i krukkerne rundt om huset – æblerne og sveskeblommerne er begyndt at komme, så måske skal der bruges lidt af dem.

MANDAG:………Kyllingefrikadeller m kold kartoffelsalat  (F)

TIRSDAG:………Pasta og kødsovs   (F)

ONSDAG:……….Medister og rødkål og kartofler  (F)

TORSDAG:……..Tomatsuppe m nudler og pandekager   (F)

FREDAG:………..Snitzler, brasede kartofler og ærter   (F)

LØRDAG: ………SPRINGER VI OVER (Vejfest)

SØNDAG:……….Krydret gryde (af småkød), ris og squash-stænger   (F)

Hertil serveres der dagligt en tallerken med salat af hvad jeg har lyst til fra haven.

Denne uge behøver jeg ikke købe noget til vores middagsmad (har det hele i fryseren) –
Brød og pålæg har jeg også i fryseren (HVIS  der bliver brug for det) –
Jeg skal have købt flute og mejerivarer (ost, mælk  og smør).
I køkkenskabet mangler vist heller intet (REMA har lige haft fuldkornspasta til 5 kr så jeg købte 5 pakker) – mel og sukker har jeg, men skal købe kaffe.