Porretærte m råkost og små fiskedeller


De små fiskedeller er færdigkøbte og skal blot varmes –

råkosten er revet gulerod dryppet med citron –

Porretærten er meget nem at lave –
Jeg bruger den opskrift jeg lærte hos vægtkonsulenterne for mange år siden (2011)
Lige dele mayonaise light og hvedemel her 110 g mayo (light) og 110 g hvedemel –
Disse 2 ting blandes og æltes sammen til en masse der minder om marcipan i konsistensen –
Pres massen ud i en tærteform (min er 24 cm i diameteren) –
Formen skal ikke smøres, og det er ikke nødvendigt med bagepapir –
Det er ikke nødvendigt at forbage tærten men man kan godt –

Jeg fylder den med 2 porrer der er skåret i tynde skiver og overhælder den med 5 æg der er pisket sammen med 1/2 dl revet ost, salt og peber –
Kommer den i en 180 grader varm ovn i ca 40 minutter