I dag er der lavet “quesadillas” med dip – dette havde sønnen fået i en udgave med kylling og ost og DET kunne han godt lide –
Når han kommer med en sådan udfordring skal det da prøves og SÅ er google min ven 🙂
Der er mange forskellige udgaver, men valgte denne video, da det var den der lignede mest
Jeg vidergiver linket til opskriften (da opskriften jo ikke er min) samtidigt giver jeg en forklaring til hvad jeg gjorde i min fortolkning –
Da JEG ikke tåler så stærk mad som “de 2 andre” skal de garanteret have chilisovs til
Jeg fulgte ovenstående opskrift, men som jeg plejer er en opskrift for mig” kun Vejledende” – alt afhænger af hvad jeg kan få/har når jeg handler (deet er bare min måde at gøre det på)
JEG brugte:
1 finthakket løg + 2 finthakkede fed hvidløg + 1 lille gul squash i små tern + 2 små finthakkede chilier (Prøv hvor stærke dine er først) – Alt dette snurrer sammen på en pande og tilsættes 6 stegte INDERFILETTER (rest, Kokken her bruger 2 kyllingebryster) kødet er skilt ad i store trevler ala pulled pork (her tilsatte jeg så salt, peber og 3/4 dl vand)
Når det er afkølet tilsættes 2 dl revet ost og knap 2 dl creme fraiche = fyld i mine tortillas –
Jeg hæftede dem med 2 tandstikker (1 i hver ende) – de blev som han gør stegt i olie og taget op gyldne (mine blev lidt mere end det) og sprøde – Da sønnen insisterede på at dem han havde fået i København var lidt bløde – dækkede jeg dem med folie mens der blev dækket bord – herefter blev de skåret skråt over og serveret med Guacamole – dressing m krydderurter og 1 blendet tomatsalsa
GUACAMOLE:
Her blev det 2 moset avocadoer blandet med et brev fra Santa Maria (krydderifirma) 🙂
KRYDDERURTEDRESSING:
Min favorit af “kold sovs” = 1-1,5 dl græsk yoghurt blandet med 1 håndfuld blandede krydderurter fra haven der er hakket helt fint – dette er også godt til krydret mad.
BLENDET TOMATSALSA:
6 modne tomater fra drivhuset skæres i halve og fyldet i midten tages ud (jeg gemmer det i fryseren til vi skal have minestronesuppe i næste uge)
De udhulede tomater + 1 rød chili + 1 spsk hakket løg køres i minihakkeren/blenderen og smages til med salt og peber.
Vi fik lidt stegte ris til, da den krydrede mad er lidt for koncentreret til MIN mave 🙂
1 bøtte ris fra fryseren (jeg fryser altid rester af ris og pasta ned) + 1 stor rød snackpeber blev stegt på en pande i 1-2 spsk olie.