Rullesteg med ovnbagte grøntsager (frisk frugt til dessertt)


Rullestegen var en slagteren lavede til mig da vi fik gris.
Den er ekstra krydret og meget stor, så 1/2  blev frosset ned  (nem mad torsdag)

Rullestegen blev brunet i stegegryden og der blev hældt 2 1/2 dl vand ved –
Ingen krydderi da kødet er stærkt krydret med italienske krydderier – Låg på og der blev skruet helt ned, så stod den og hyggede i 3 timer ved den meget svage varme 😀

Sovsen blev lavet af den siede sky fra stegen.

ovnbagte grøntsager

Kartofler og selleri ordnes og skæres i stave, gulerødder skæres i “klodser”,
de kommes  alle i en pose med 2 spsk olie og vendes rundt –
Herefter hældes de på en bageplade med bagepapir-
Bages ved 200 grader i ca 40 minutter, MEN vendes undervejs –
drysses med lidt salt ved servering.

Frugt til dessert.

18493109_1617880758222085_678242371_o