Skinkesnitzler med brasede kartofler og ærter


Snitzler er nemme at gå til på en hverdag, hvis man som os i dag kan “nøjes” med dem fra dybfrost – både LIDL og ALDI har dem i en rimelig kvalitet og med tilbehør til er det fest-mad på en hverdag.

——————————————

SKINKESNITZLER:

Tag dem der er nødvendigt og læg resten i fryseren med det samme.
Smelt halvt olie/ halvt smør på panden, og det er specielt her jeg ser fordelen ved den nye pande (den behøver ikke meget)
Steg snitzlerne lys-gyldne og tag dem op på et fad –
Pynt dem: her pyntede jeg halvdelen med agurkesnitter og den anden halvdel med revet skrap peberrod, vi fik citronsaft til i stedet for citronrytter, den benfri sild vil vi gerne undvære.

Der skal fine ærter til, de er fra frost og skal blot varmes igennem.

————————————————

BRASEDE KARTOFLER:

I  tirsdags kogte jeg ekstra kartofler,
De blev skåret i skiver og stegt på den anden pande.
Smelt en lille smule smør/olie og læg kartoflerne på,
rist dem gyldne uden at slå dem helt i stykker –
krydr med salt og peber

———————————————-

Vi fik agurkesalat, og råkost til –
En her i huset vil gerne have bearnaise-sovs til <3

————————————————

IMG_2492