Små frikadeller i “skildpaddesovs” m mos


MOS
Kartofler, knoldselleri og røde søde kartofler skrælles og koges til de er godt møre –
Moses og krydres tilsættes evt smør(ikke her)

Små frikadeller i skildpaddesovs(frikadeller fra i forgårs)
Sovsen er den samme som bruges til forloren skildpadde (deraf navnet)
Gulerødder, løg og et stykke selleri ordnes og snittes i meget små tern –
1 spsk smør/olie varmes op og grøntsagerne svitses godt og der tilsættes ca 3 1/2  dl vand + lidt boullion-pulver, 2 spsk tomatketchup, 1 knust laurbærblad og 1 spsk paprika –
når grøntsagerne er møre jævnes og smages til og justeres med kulør –
Frikadellerne tilsættes og varmes igennem –
Serveres med mos og 1/2 æg som forloren skildpadde

Desserten var rød blandet frugtgrød af bær fra fryseren