Snitzel m brasede kartofler


SKINKESNITZLER:

Tag dem der er nødvendigt – her 2 mega-store – og læg resten i fryseren med det samme.
Smelt halvt olie/ halvt smør på panden, og det er specielt her jeg ser fordelen ved den nye pande (den behøver ikke meget)
Steg snitzlerne lys-gyldne og tag dem op på et fad –
Pynt dem: her pyntede jeg  kun med ærterne, vi fik citronsaft til i stedet for citronrytter,.
citronsaft gør altså et eller andet godt for noget med panering – vi kan også godt lide lidt groft revet peberrod og min mand fik hakkede oliven (der er jeg stået af)

Der skal fine ærter til, de er fra frost og skal blot varmes igennem.
De brasede kartofler er kolde kartofler i skiver der steges på panden og krydres med salt og peber
Derudover fik vi SQUASH i 1/2 cm tykke skiver der steges  til der er stegeskorpe i 2 spsk olie
og drysset med et blandingskrydderi med krydderurter.