Snitzler m kartofler, ærter og salat


SNITZLER:

Snitzlerne er købt i ALDI (knap 40 kr for 7 stk)
De skal blot brunes på panden, da de er forstegte – MEN de er gode og består af rent kød.
De serveres med “medaljoner” (1 citronskive med revet peberrod, 1 sammenrullet ansjos og lidt persille).
Man skal ikke udelade “medaljonen”, det syrlige, salte og krydrede og den kraftige peberrod giver den smag som er så svær at forklare ?
Serveres med kartofler og ærter

KARTOFLERNE:
Var skiveskåret kartofler fra fryseren –
Skal bare i ovnen ved 200 grader i 20 minutter (15 hvis de er 1/2 tøet op)
Serveres med ærter der blot er varmet i kogende vand.

SALATEN:
Ja i dag var den NÆSTEN “farlig” i hvert fald for sønnen 😉
det var ice-bergsalat med små bitte tomater, store oliven m. mandler og ostetern af en fast ostetype.
Blev blot dryppet med lidt olivenolie m. citronsmag.

Først middagsmaden så salaten, der bestemt ikke hørte til (sagde sønnen) vi andre synes det smagte godt

IMG_3178 IMG_3177