Spejl-æg, bacon, ost, pærer og blåbær


Sønnen er taget på weekend og da vi har gode landæg, blev vi enige om spejlæg, med det rette tilbehør og en flaske BOBLER fra nytår – blev det fremragende aftensmad.

————————————————————–

SPEJL-ÆG:

Steg bacon sprødt på en pande, sæt det til side
Slå 5 æg ud i en skål – mine er friske landæg så jeg ved mine er friske –
(var det pakkede æg ville jeg slå et ud af gangen så jeg kunne lugte de var gode)
Hæld dem forsigtigt ud på den lidt afkølede pande med lidt fedtstof –
læg låg på og sæt dem på halv varme mens resten anrettes:

1 tallerken med lidt salat, tomat i skiver, bacon og her lægges spejlæggene når de er stivnet.
1 tallerken med lidt god ost, peberfrugt (her gul og rød), pærer skåret i stykker og blåbær
her kunne også være lidt valnøddekerner (havde ingen)

Lidt god chokolade og noget godt brød serveres til

——————————————————————-

IMG_2419