Stegte pølser , pasta og tomatsovs med mange grøntsager i.


Denne tomatsovs er rigtig god, den kan indeholde alle de grøntsager man har i grøntskuffen –
I øjeblikket har jeg squash og porrer, så de kommer i, senere er det rodfrugter og finthakket kål, det vigtigste er de 2 dåser hakket tomat – de SKAL i for ellers skal der MANGE friske tomater i for at give den tætte tomatsmag.
Jeg har lavet denne opskrift uden tomat, så bliver det mere som en grøntsagsgryde og det smager godt med lidt tørrede kogte bønner i.

Stegte pølser:
Her er det hvidløgspølser (et tilbud fra Rema 1000) + et par kyllingesnitzler (jeg er ikke så glad for pølser)

Pastaen var en majspasta –
Den bliver kogt efter brugsanvisningen på posen (ca 14 minutter)

Tomatsovs med mange grøntsager i :
Jeg lavede en stor gryde med tomatsovs –
Den bliver bedre af at blive frosset og varmet op.
JEG har mange squash så der blev brugt en grøn, en gul + en flad ufolignende gul,
De smager forskelligt derfor er det en god ide at blande dem.
2 store porrer fra haven + 2 store hakkede løg + 4 gulerødder –
Squash, porrer, løg og gulerødder svitses og der tilsættes 2 dåser hakkede tomater (1 dåse med chili + 1 dåse med hvidløg) + 1 kop vand tilsættes sammen med ca 2 spsk “italienske krydderurter”.
Det hele koges godt sammen (stille og roligt 1 times tid) man rører bare i det en gang imellem, hvis det er nødvendigt tilsættes lidt vand.
JEG lagde 2 bøtter i fryseren og den kan så bruges til et pastafad, madpandekager eller lignende.