Svinefilet m båd-kartofler og broccoli


Svinefilet er en færdigkrydret fra REMA1000 , når der er tilbud på dem til 25 kr køber jeg 3-4 stykker og lægger i fryseren. Jeg køber dem med forskellige smag, så det ikke bliver for ens. Det er rent kød og rækker langt –  1 filet rækker til 4 mennesker.

Fileten brunes på panden hele vejen rundt, der tilsættes væde og låg lægges på, derefter skrues ned og den småsnakker Ca 20 minutter. Den væde der nu er  panden bruger jeg til sovsen. Hvis Fileten er krydret med hvidløg og ramsløg bliver det hvidløgsost,  hvis det er paprika og chili bliver det til paprikasovs med rød peber og hvis Fileten er marineret i karry bliver det til en thaisovs med grøn karrysalat  (det er min favorit).

I dag havde jeg en pose kartoffelbåde der kom i en varm ovn (200 grader) i 40 minutter, og serveret med dampet broccoli og en “bearnaise-sovs” lavet af et brev og stegeskyen fra kødet – altså IKKE 100 g smør og mælk som der står på pakningen.

18426471_1287963051299791_1443649998_o