Tomatsuppe m pasta


Tomatsuppe er nemt at lave og jeg laver den på friske tomater.

Grøntsager hakkede (HER 1 porre 1 stor gulerod 1/2 minisquash,2 almindelige kartofler)
2 fed hvidløg (groft delt)
3 små skalotteløg (groft delt)
8 tomater delt i 1/4
1/2 tsk peber
1 tsk salt
1  1/2 spsk boullion-pulver
1 drys knust chiliflager
3/4 l vand.
Kogte kødboller (jeg lavede nogle små i går da jeg kogte til boller i karry)- kunne være fra frost21247666_1395312760564819_804965873_o

100 g suppehorn (her små sløjfer)

Suppehorn koges efter posen (mine 3 minutter) og drypper af

løg, tomat og krydderier svitses i lidt olie og vandet tilsættes –
koger godt mindst 3 kvarter og blendes (evt)–
De kogte suppehorn  + kogte kødboller tilsættes –
Der smages til og suppen drysses med basilikum –
Spises med brød eller flute