Vi fortsætter med den sunde mad – Det er sønnen der selv kom og sagde at han havde lyst til at leve lidt sundere – Og jeg må sige at han gør det med stil, han tog en beslutning og nu holder han fast (stædig mand)
Vi får en del kyllng/kalkun-kød, magert svinekød – vi steger i næsten intet fedtstof + sovsen må man selv hælde på (Fløde i sovsen er så desværre udelukket 🙁 )
Man skal tænke på at smage ekstra godt til med krydderier, da magert kød smager af mindre og det skal jo stadigt være en nydelse at spise <3
Jeg gik i fryseren og så hvad der var først, da jeg gerne vil bruge lidt af det der er i den.
MANDAG:………….Stegt kylling m grøntsager og ovnkartofler
TIRSDAG:………….Pastaret med røget laks (en af familiens favoritter)
ONSDAG:………….. Mørbrad-bøf m løg (sovsen ved siden af) + spidskål-salat
TORSDAG:………….Cous-cous m skinke-tern + grøntsagsblanding (evt rest af salat)
FREDAG:……………Flæskesteg m Timian-gulerødder + kartofler
LØRDAG: …………..Fuldkornspasta m tomatsovs og små Frikadeller/kødboller + kogte grøntsagsbånd
SØNDAG:……………Flæskestegs-burger + salat ( på en rugbolle)
Alt kød har jeg i fryseren – grøntsager, kartofler og kål har jeg, måake skal jeg have LIDT flere sidst på ugen – Pasta og krydderier er der i køkkenskabet, så der mangler kun lidt almindelige kolonialvarer.