I denne uge er det storbededag fredag og derfor spiser vi hveder torsdag aften med en kande te, ost og pålæg – nogle gange bager jeg dem selv andre gange køber jeg dem færdige – rester bruges som krydder-boller til morgenmad i den weekend.
Foråret er bestemt kommet og sønnen er begyndt at pendle til københavn igen, men ikke hver eneste dag (det kan der sikkert siges for og imod, så det gør jeg ikke)
Jeg fortsætter mit tøm fryseskab projekt.
MANDAG……..Pastafad m skinke
TIRSDAG……..Fiskedeller m. pastasalat
ONSDAG………Hakkebøf m kartofler og råkost
TORSDAG…….STORBEDEDGSAFTEN så varme hveder med te & pålæg
FREDAG………Helstegt kylling med ovnstegte kartofler & rodfrugter
LØRDAG………Stuvet spinat m æg og brunede kartofler/alternativt rest fra i går
Kage: Jeg bager en gammeldags sandkage m citron.
SØNDAG………Rugbrød m rester (har nogle mindre rester der kan bruges i fryseren) suppleret med æg, tomat, salat og evt en lun leverpostej bliver det til aftensmad.
Jeg skal have købt fiskefars, 1 kylling, noget spinat og et rugbrød – resten er vist i fryseren