Ungarnsk gryde er nemt :
Det er et krydderibrev fra KNORR (Hungrian style)
Kyllingekød i strimler (her kalkun) brunes og kryddermix tilsættes sammen med 2,5 dl vand –
Jeg tilsatte ekstra lidttomater i 1/4 (fordi jeg har dem i drivhuset)
der røres grundigt og hvis man synes tilsættes ca 2 dl vand/mælk –
Simrer så max 5 minutter
Serveres med ris og her squash-ufoer
Squash-ufoer:
Dette er nem anvendelse af en ikke for stor squash (farven er underordnet)
Squash rives groft –
Røres med 1 æg +
1 stor tsk krydderi- mix (feks. fra TIGER) –
1 dl hvedemel røres langsomt i (måske er der ikke brug for det hele)
De koges i friture og skal laves med 1 lille spsk –
De bliver som ufoer helt uberegnelige og MEGET uens –
Smager godt og er sjove at se på –
Spises med sød chilisovs.