Fiskedeller, råkost og stegte kartofler——-Rød frugtsuppe


I dag er grøntsagerne blevet til råkost –
Gulerod og appelsin (netto havde 2 kg for 10 kr)

Kartoflerne er nogle der var til overs fra i tirsdags,
De blev skåret ud og vendt i 1 spsk olie og lidt paprika –
Herefter kom de i min air-fryer (kan også kommes i ovnen)
Steges 18-20 minutter ved 200 grader –
Drysses med groft salt ved servering

Fiskefrikadellerne er i dag af færdiglavet fars –
Jeg kunne da godt have købt fisk og have lavet dem selv –
Men manden og jeg kørte en tur, så det blev den færdiglavede 😀
Steges i halvt olie/smør HUSK at skrue ned ellers bliver de for mørke.
Her er en opskrift på de hjemmelavede:

Fiskefrikadeller / hjemmelavet


Rød Frugtsuppe:
Rød saft og vand (lige dele af hver) koges op med meget tynde skiver af et skrællet æble (kan også være lidt udblødte svesker) –
sluk for gryden og tag den væk fra varmen –
Der tilsættes 2 spsk kartoffelmel rørt med lidt vand  til passende tykkelse, (må nu ikke koge)