Det er april og DET ER FORÅR (det har jeg bestemt 😉 )
Mandag…………..Kylling, salat og flødekartofler
Tirsdag……………Frikadeller, dampet grønt og flute
Onsdag……………Kylling (rest fra mandag) i fad med pasta og grøn salat
Torsdag…………..Forloren hare med tyttebær, broccoli og brunede kartofler
Fredag…………….Langtidsstegt nakkekam (resten af det møre kød bruges søndag)
Lørdag……………Suppe m boller og brød (skal alligevel bage)
Søndag……………Kød i karry m ris og revet gulerod
Jeg mangler kun 1 kylling – kan godt lide dem med krydderier – men vi må se –
Jeg har købt en stor pakke friskhakket flæske fars med 2,8 kg i super-brugsen (har delt den i 6 poser m. godt 450 gram i hver) så blev prisen 15 kr pr gang. Resten er i fryseren.
Jeg skal have købt nogle grøntsager – men må se hvad der er senere – sikkert også æbler og pærer. Jeg har lige købt fine gulerødder i REMA 1000 – så det er der 😉
Eneste grøntsager sønnen spiser er ærter, enkelte majs, gulerødder og agurk.
Jeg skal have en pose ris og nogle store kartofler(til mandag).
————————————————————————-
INDKØBSSEDDEL (de vigtigste indkøb til uge 14)
Det kød der behøves til denne uge:
1 kylling til 2 dage (mandag, onsdag + gem skyen til suppen lørdag)
2 x flæskefars a ca 450 gram(tirsdag + lørdag)
1 x oksefars a 400 gram (torsdag, der bliver til pålæg også)
1 stykke nakkekam, jeg har købt et stykke til ca 40 kroner i Aldi for nogen tid siden (fredag og søndag) = ca 125 kr
Derudover skal der være/købes
Kartofler
Kartofler til brune kartofler (jeg bruger kartofler på glas til hverdag)
2 porrer
Grøntsager (Broccoli er billigt nu, rodfrugter ligeledes)= ca 32 kr
tyttebær/ribsgele ( 1/2 glas)
Ris (1/3 pose)
1 kinakål/icebergsalat ( til salat, begge rækker langt )
1 pakke flute de vakuumpakkede er gode
Nogle æg (6 stk) = ca 31 kroner
125 + 32 + 31 = 188 kr til 7 middage, for at opnå dette resultat skal man se sig for, men det kan lade sig gøre feks i ALDI og REMA 1000( dem har jeg i nærheden).
Det er ca 27 kroner på dag med nok til 4 personer – det er billigt.