Mad-plan for uge 40


NU ER DET EN HEL NORMAL UGE IGEN –
Vi er kommet hjem fra en dejlig ferie på 4 dage i Nordtyskland –
Vi har nydt det og jeg har forsøgt at samle lidt kræfter.
Nu er det efterår og suppe og risengrød kommer nu jævnligt på menuen (ca hver 14.dag)
Vi begynder at få lidt mindre salat og istedet får vi flere kogte/dampede grøntsager.
Nu begynder vi også at tænke på retter der er langtidsstegte i ovnen eller simrer i gryden.

Mandag:……………Kyllingefrikadeller m råkost + stegte kartofler    (F)

Tirsdag:…………….Stuvet spidskål + stegt flæsk (pasta til sønnen)  (F)

Onsdag:…………….Medisterpølse m rødkål, MEN med rugbrød til + stvet spidskål   (F)

Torsdag:……………Pasta og kødsovs

Fredag:……………..Suppe m bacon – Jeg bager en plade boller til aftenkaffen.

Lørdag:…………….Lasagne m salat  (måske bliver det et pastafad)

Søndag:…………….Risengrød  (det er efterår og så begynder suppe og risengrød at komme på menuen ca hver 14.dag)

Jeg har købt kyllingefars til 20 kroner hos rema 1000 –
I morgen handler jeg i NETTO de har spidskål til 10 kr, bacon til 5 kr (køber 4 pk)  og oksefars til 19 kr, JEG køber også bønner og grønne ærter (frost) til 9 kr