Mad-plan for uge 8


I denne uge starter vi med det vi ikke fik i sidste uge – kødet er jo i fryseren, så når jeg ændrer bruger jeg det bare ugen efter – på den måde går det jo ikke til spilde 😉
De gule ærter er nok sidste gang i vinter – det er bestemt ikke sønnens livret, men med pandekager til dessert går det an.
Chevapcici dagen efter er til gengæld et hit.
Kartoffelpanden laver jeg som en stor røsti m bacon ovenpå og serverer med rugbrød,
nemt og det smager godt.
Torskerognsfrikadellerne laver jeg somme tider med 1 pakke færdig fiskefars blandet med 1 dåse moset torskerogn, andre gange rører jeg selv en fars af 2 dåser torskerogn – de første er for nogle mere “børnevenlige”, men her spises begge dele.

MANDAG………..Brændende kærlighed m broccoli (alternativ pastaskruer)

TIRSDAG………..Kylling, pastasalat og kartofler

ONSDAG…………Gule ærter m flute og pandekager til dessert

TORSDAG……….Chevapcici m pasta

FREDAG…………Sammenkogt ret m ris

LØRDAG…………Kartoffelpande m bacon

SØNDAG…………Torskerogns-frikadeller, salat, kogte æg og 2 slags pålæg fra slagteren m hjemmebagt rugbrød

Jeg mangler kun evt fiskefarsen til søndag – jeg har en del bacon i fryseren – det køber jeg af og til stort ind af (10 pk) hvis der er tilbud (bacon fås af og til for 5 kr i feks. REMA)
Jeg skal bruge noget broccoli og sikkert også kartofler.