Madplan for uge 21 (23/5 – 29/5)


Torsdag er det kristi-himmelfartsdag  (bortset fra pinse er det snart slut med forårets helligdage) og mange holder fri fredag og får på den måde en lille Ferie ud af det.
Vi skal have det sidste ordnet i haven – i løbet af denne uge skal det sidste frie jord fræses og der skal sættes de sidste kartofler – squash og græskar venter her hos os en uge mere –
Her bruger vi den gamle rettesnor: tomater kommer ud omkring MORS DAG – squash og græskar plantes ud omkring FARS DAG, nogle steder kan der sikkert trygt plantes ud før, men her i vores have passer det fint sådan cirka.
Jeg skal have sået lidt have-frø (jeg sår hver 3. uge af de mest brugte, så er der nyt at tage af.)

Jeg fortsætter med at bruge fra fryseren: jeg har igen fået fyldt dem med et par tilbud fra vores brugs,  og så bagte jeg lige et par rugbrød ekstra – det fylder altså, så nu tager vi lige fat på den igen.

Jeg har i denne fået skadet  2 fingre på venstre hånd (men heldigvis ikke alvorligt) så vi tager den lette udgave i denne uge
Torsdag tager vi en flaske kold rosé – vi har til vore fødselsdag fået vin og da vi MEGET sjældent drikker er der rigeligt at tage af. Da det jo er helligdag må vi huske at lægge en på køl.

Mandag::::::::::::::Frikadeller m kartofler og stuvet bønner (har deller + bønner i fryseren)

Tirsdag:::::::::::::::Forårsruller

Onsdag:::::::::::::::Fiskefilet (har dem i fryseren)m rugbrød og koldskål. (Har 1 færdig koldskål stående)

Torsdag::::::::::::::Pastaret med proteinpasta.  (Laver den med mange rodfrugter + proteinpasta fra REMA) en kold rosé passer fint til.

Fredag::::::::::::::::Kyllingesalat m grønne asparges og melon hertil serveres nye kartofler
Hvis Vicki er her får hun søde kartofler.( Har stegt kylling i fryser og asparges i haven)

Lørdag::::::::::::::::Kyllinge/vegetar-burgere med burger-boller og ovnfritter  (kyllingeburger er fra frost og købt i en økonomipose, grove ovnfritter har jeg i fryseren.)

Søndag:::::::::::::::Ved jeg ikke endnu – måske rugbrød  eller pizza

Det bliver en meget billig uge, da jeg har det meste af det jeg skal bruge.
Denne uge skal jeg have købt mælk (har smør og ost), burger-boller og forårsruller, derudover skal jeg have køkkenrulle og toiletpapir, rengøringsmidler har jeg (købte jeg stort på tilbud i Harald Nyborg)
I denne uge skal jeg bruge ca 175 max 200 krComment 0 Replies

Your Information