Madplan for uge 20 (16/5 – 22/5)


Jeg fortsætter med at tømme fryser – jeg VIL have den tømt HELT inden den skal fyldes med forårsvarer – tænker at der senere bliver købt kyllingebryst, gode pølser, mørbrad  osv.  – desuden varer det jo ikke så længe før der begynder at komme overskud i haven der så også fryses.
For mig veksles der mellem sommervarer og vintervarer og det afspejles også i fryseren –
Nu længes vi efter de lidt lettere varer, mange kan grilles og selv om vi ikke er de store gril-nørder er det nemt også at grille grøntsager samtidigt (jeg elsker skiver af squash + flækket asparges), så er der hurtigt mad og hyggeligt er det da, samtidigt med at det sparer på opvasken.

Mandag………..Tun-mousse m  groft flute. – jordbærkoldskål  som alternativ/dessert

Tirsdag…………Kyllinge-burger m. stegte grøntsager (jeg har både kyllingeburgere og nuggets tager det der er lettest at få fat på 🙂  nogle burger-bollerhar jeg også)

Onsdag…………Biksemad m. spejlæg  (måske af grøntsager, så foretrækker jeg smilende æg)

Torsdag………..Dampet torsk serveret som kogt torsk – det inkluderer kapers, hakket rødbeder   og hakkede æg.

Fredag………….Fiskefrikadeller m. salat  og kartofler (kommer stegte asparges i salaten)

Lørdag………….Koteletter + kylling på spyd på havegrillen og kold kartoffelsalat + en blomkålssalat.

Søndag………….Ristet pølser m. pølsebrød, og en salat med  lidt ekstra fyld i.

Jeg skal købe fiskefars og mejerivarer, chilisovs.

c                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           



Comment 0 Replies

Your Information