Jeg fortsætter med at tømme fryser – jeg VIL have den tømt HELT inden den skal fyldes med forårsvarer – tænker at der senere bliver købt kyllingebryst, gode pølser, mørbrad osv. – desuden varer det jo ikke så længe før der begynder at komme overskud i haven der så også fryses.
For mig veksles der mellem sommervarer og vintervarer og det afspejles også i fryseren –
Nu længes vi efter de lidt lettere varer, mange kan grilles og selv om vi ikke er de store gril-nørder er det nemt også at grille grøntsager samtidigt (jeg elsker skiver af squash + flækket asparges), så er der hurtigt mad og hyggeligt er det da, samtidigt med at det sparer på opvasken.
Mandag………..Tun-mousse m groft flute. – jordbærkoldskål som alternativ/dessert
Tirsdag…………Kyllinge-burger m. stegte grøntsager (jeg har både kyllingeburgere og nuggets tager det der er lettest at få fat på 🙂 nogle burger-bollerhar jeg også)
Onsdag…………Biksemad m. spejlæg (måske af grøntsager, så foretrækker jeg smilende æg)
Torsdag………..Dampet torsk serveret som kogt torsk – det inkluderer kapers, hakket rødbeder og hakkede æg.
Fredag………….Fiskefrikadeller m. salat og kartofler (kommer stegte asparges i salaten)
Lørdag………….Koteletter + kylling på spyd på havegrillen og kold kartoffelsalat + en blomkålssalat.
Søndag………….Ristet pølser m. pølsebrød, og en salat med lidt ekstra fyld i.
Jeg skal købe fiskefars og mejerivarer, chilisovs.
c