I denne uge bliver det sommer og vi kan her hos os begynde at tage mere grønt i haven –
Som jeg tidligere har fortalt er vi ikke de første til at få gjort haven klar, men alligevel har vi den sidste tid høstet radiser, salat og rigtig mange asparges – Nu begynder der at komme tomater og agurker, vi venter bare på størrelsen (men det går stærkt – ligeledes er de første squash dukket frem, små ganske vist men med flittig aftenvanding vokser de fra dag til dag.
Vores kartofler og rodfrugter dukker også op og selv om der er mange flittige havefolk der har været tidligt i haven og nu høster, kan vi sagtens vente 2-3 uger mere :).
Vi fortsætter med at spise mad der stemmer helt overens med principperne for en god diabeteskost – de sidste 5 uger har hjulpet og mit blodsukker er igen pænt og stabilt – ja faktisk er det lavere end det har været i flere år, så alt tyder på at arbejdet “betaler” sig.
At vi så også kan lide maden alle sammen er jo blot et plus.
MANDAG…..Fuldkornslasagne m råkost
S. 14 i “20 lette til hverdag 2”
TIRSDAG…..Frikadeller og stuvede ærter & gulerødder
S. 20 i “20 lette retter til hverdag”
ONSDAG……Rugbrød og rester
TORSDAG….Spaghetti med kødboller + sprød salat
S 43 i”Familie-mad – godt med grønt”
FREDAG…..Chili-gryde med røde bønner og hakket oksekød
S. 42 i “spis godt lev sundt”
LØRDAG……Stegte rødspætter med persillesovs, citron og Revet gulerod.
SØNDAG……Farsruller og varm pastasalat.
S. 38 i “god mad til små gryder”